EEN AFSPRAAK?

Bel 089/38 60 60

Ons team

Dierenartsen

Dierenarts Désirée Römkens

Dierenarts Désirée Römkens

EERSTELIJNSDIERENARTS
Na een aantal jaren met zeer veel plezier werkzaam te zijn geweest bij dierenkliniek Avanti zal zij het levenswerk van Chantal overnemen onder de naam Dierenartsencentrum Avanti. U kunt bij haar terecht voor de eerstelijns diergeneeskunde. Maar haar speciale interesse ligt bij de huidpatienten, tandheelkunde en >>> de konijnen en knaagdieren. Hiervoor volgde zij reeds de eerste cursus dermatologie en de eerste cursus tandheelkunde van de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies). In 2018 is zij één vrijdag in de maand in Utrecht voor een intensieve opleiding over konijnen en knaagdieren.
Dierenarts Alexandra Critelli

Dierenarts Alexandra Critelli

EERSTELIJNSDIERENARTS
Alexandra is afgestudeerd aan de Universiteit van Gent in 2018. Ze is bij dierenartsencentrum Avanti gestart als vervanging voor een zwangerschap. Na deze periode is ze gebleven om als vierde vaste dierenarts het team te versterken. U kunt bij haar terecht voor de eerstelijns diergeneeskunde. Haar speciale interesses zijn de cardiologie, echografie en kippen. In de toekomst zal zij zich hierin verder verdiepen.
Dierenarts Goedele Verbakel

Dierenarts Goedele Verbakel

VAKDIERENARTS KLEINE HUISDIEREN
Goedele is sinds 2021 als dierenarts werkzaam bij dierenartsencentrum Avanti. Ze is afgestudeerd in 2010 aan de Universiteit van Gent en heeft al meer dan 10 jaar werkervaring in de kleine huisdierensector. >>> U kan bij haar terecht voor de eerstelijns diergeneeskunde en operaties. Ze is vakdierenarts kleine huisdieren en kijkt er naar uit om haar de komende jaren nog meer te specialiseren in de verschillende takken van de diergeneeskunde.
Dierenarts Chantal Vandecan

Dierenarts Chantal Vandecan

VAKDIERENARTS KLEINE HUISDIEREN
Chantal is al sinds 1974 actief als dierenarts voor de gezelschapsdieren. Zij was de oprichtster van voormalige dierenkliniek Avanti. Zij zal via oproepbasis het team nog enige jaren blijven versterken vooral op het gebied van de weke delen chirurgie, oncologie (patiënten met kanker) en acupunctuur. >>> Zij is vakdierenarts kleine huisdieren en heeft alle cursussen op het gebied van de oncologie en echografie gevolgd van de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) . Ook is zij lid van de werkgroep weke delen chirurgie in België.
 Stephane Albers

Stephane Albers

CARDIOLOGIE
Iedere laatste maandag van de maand komt cardioloog (hartspecialist) Stephane Albers naar ons dierenartsencentrum. Hij gaat na of uw huisdier een hart of longaandoening heeft. Met behulp van auscultatie, radiografie, echocardiografie (‘een hartfilmpje’) en/of EKG (elektrocardiografie) kan er een diagnose gesteld worden en wordt er een behandelingsplan >>> opgesteld. Raskatten waarmee eigenaars willen fokken, kunnen hier ook getest worden op erfelijke hartaandoeningen zoals HCM (hypertrofische cardiomyopathie).

Kinesitherapie

 Ellen Martens

Ellen Martens

KINESITHERAPIE
Ellen Martens, is de dochter van Chantal Vandecan, zij is twee keer per week in ons dierenartsencentrum aan het werk. Niet alleen voor fysiotherapie maar ook voor osteopathie, hydrotherapie, manuele therapie en sportkeuringen kunt u bij haar terecht. Verder vindt u Ellen in Velm in 'het Waterhof'. Dit is een door haar opgericht revalidatiecentrum voor >>> honden, katten en paarden. Meer info vindt u op www.hetwaterhof.com

Dierenarts assistenten

 Joke de Jonghe

Joke de Jonghe

DIERENARTSASSISTENTE
Joke is al sinds 1997 werkzaam in ons dierenartsencentrum. Joke is een echte kattenliefhebster en kan zelfs met de moeilijkste katten heel veel bereiken. Als ‘vaste rots in de branding’ assisteert zij tijdens de operaties en consultaties. Verder neemt zij taken als de algemene administratie en boekhouding op zich.
 Zoë Struys

Zoë Struys

DIERENARTSASSISTENTE
Zoë is in juni 2022 afgestudeerd als dierenartsassistente aan Thomas More Hogeschool. Ze is onze assistente tijdens de consultaties, zorgt mee voor de dieren in de hospitalisatie en is geïnteresseerd in de omgang met bange honden. Hier heeft ze ook ervaring mee want ze heeft zelf twee windhonden en een teckel.