EEN AFSPRAAK?

Bel 089/38 60 60

Ons team

Dierenartsen

Dierenarts Désirée Römkens

Dierenarts Désirée Römkens

EERSTELIJNSDIERENARTS
Na een aantal jaren met zeer veel plezier werkzaam te zijn geweest bij dierenkliniek Avanti zal zij het levenswerk van Chantal overnemen onder de naam Dierenartsencentrum Avanti. U kunt bij haar terecht voor de eerstelijns diergeneeskunde. Maar haar speciale interesse ligt bij de huidpatienten, tandheelkunde en >>> de konijnen en knaagdieren. Hiervoor volgde zij reeds de eerste cursus dermatologie en de eerste cursus tandheelkunde van de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies). In 2018 is zij één vrijdag in de maand in Utrecht voor een intensieve opleiding over konijnen en knaagdieren.
Dierenarts Alexandra Critelli

Dierenarts Alexandra Critelli

EERSTELIJNSDIERENARTS
Alexandra is afgestudeerd aan de Universiteit van Gent in 2018. Ze is bij dierenartsencentrum Avanti gestart als vervanging voor een zwangerschap. Na deze periode is ze gebleven om als vierde vaste dierenarts het team te versterken. U kunt bij haar terecht voor de eerstelijns diergeneeskunde. Haar speciale interesses zijn de cardiologie en bijzondere dieren (vogels en reptielen). In de toekomst zal zij zich hierin verder verdiepen.
Dierenarts Goedele Verbakel

Dierenarts Goedele Verbakel

VAKDIERENARTS KLEINE HUISDIEREN
Goedele is sinds 2021 als dierenarts werkzaam bij dierenartsencentrum Avanti. Ze is afgestudeerd in 2010 aan de Universiteit van Gent en heeft al meer dan 10 jaar werkervaring in de kleine huisdierensector. >>> U kan bij haar terecht voor de eerstelijns diergeneeskunde en operaties. Ze is vakdierenarts kleine huisdieren en kijkt er naar uit om haar de komende jaren nog meer te specialiseren in de verschillende takken van de diergeneeskunde.
Dierenarts Chantal Vandecan

Dierenarts Chantal Vandecan

VAKDIERENARTS KLEINE HUISDIEREN
Chantal is al sinds 1974 actief als dierenarts voor de gezelschapsdieren. Zij was de oprichtster van voormalige dierenkliniek Avanti. Zij zal via oproepbasis het team nog enige jaren blijven versterken vooral op het gebied van de weke delen chirurgie, oncologie (patiënten met kanker) en acupunctuur. >>> Zij is vakdierenarts kleine huisdieren en heeft alle cursussen op het gebied van de oncologie en echografie gevolgd van de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) . Ook is zij lid van de werkgroep weke delen chirurgie in België.
 Stephane Albers

Stephane Albers

CARDIOLOGIE
Iedere laatste maandag van de maand komt cardioloog (hartspecialist) Stephane Albers naar ons dierenartsencentrum. Hij gaat na of uw huisdier een hart of longaandoening heeft. Met behulp van auscultatie, radiografie, echocardiografie (‘een hartfilmpje’) en/of EKG (elektrocardiografie) kan er een diagnose gesteld worden en wordt er een behandelingsplan >>> opgesteld. Raskatten waarmee eigenaars willen fokken, kunnen hier ook getest worden op erfelijke hartaandoeningen zoals HCM (hypertrofische cardiomyopathie).
 Els De Jaeger

Els De Jaeger

OOGHEELKUNDE
Rood oog, blauw oog, pijnlijk oog, tranend oog, uitpuilend oog,… Alle oogproblemen worden bij ons verzorgd door Els De Jaeger. Zij komt 2 keer per maand op donderdag de oogpatiënten uit de nood helpen. Met behulp van verschillende testen (Shirmer Tear test, Fluo test,…), een ofthalmoscoop/’oogkijker’ en tonometrie/oogboldrukmeting kan zij precies te weten komen waarom uw huisdier last heeft van z'n oogje. >>> Zij stelt dan ook graag een behandeling op (oogzalf, oogdruppels, medicatie,…) en indien nodig voert zij ook een gepaste operatie uit.

Kinesitherapie

 Ellen Martens

Ellen Martens

KINESITHERAPIE
Ellen Martens, is de dochter van Chantal Vandecan, zij is twee keer per week in ons dierenartsencentrum aan het werk. Niet alleen voor fysiotherapie maar ook voor osteopathie, hydrotherapie, manuele therapie en sportkeuringen kunt u bij haar terecht. Verder vindt u Ellen in Velm in 'het Waterhof'. Dit is een door haar opgericht revalidatiecentrum voor >>> honden, katten en paarden. Meer info vindt u op www.hetwaterhof.com

Dierenarts assistenten

 Joke de Jonghe

Joke de Jonghe

DIERENARTSASSISTENTE
Joke is al sinds 1997 werkzaam in ons dierenartsencentrum. Joke is een echte kattenliefhebster en kan zelfs met de moeilijkste katten heel veel bereiken. Als ‘vaste rots in de branding’ assisteert zij tijdens de operaties en consultaties. Verder neemt zij taken als de algemene administratie en boekhouding op zich.
 Helga Engelen

Helga Engelen

DIERENARTSASSISTENTE
Helga is onze dierenartsassistente sinds 2007. Ze is in juni 2006 afgestudeerd als dierenartsassistente aan de KHK te Geel. Ze neemt een varia aan taken op zich binnen het drukke bestaan van het dierenartsencentrum . Zo is ze onze assistente tijdens de consultaties, zorgt ze mee voor de hospitalisatie patiënten en is ze verantwoordelijk voor de bestellingen.